POZIV NA IZOBRAZBU O SIGURNOSNOM RUKOVANJU I PRIMJENI PESTICIDA

POZIV NA IZOBRAZBU O SIGURNOSNOM RUKOVANJU I PRIMJENI PESTICIDA

VRBJE.docx

IZOBRAZBA O SIGURNOM RUKOVANJU I

PRIMJENI PESTICIDA

 

 

Općina Vrbje u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike - dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Vrbje kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku  izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u subotu, 15.04.2023. od 10:00 sati u Vrbju, Društveni dom Vrbje, Kralja Tomislava 4.

Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 15.04.2023. godine u 10:00 sati u Vrbje, Društveni dom Vrbje gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.

 

 

Najčitanije