14. Poljoprivredno poduzetničke ideje

14. Poljoprivredno poduzetničke ideje

Već tradicionalno, po četrnaesti puta u Novoj Gradiški održati će se savjetodavno-izložbena manifestacija „Poljoprivredno poduzetničke ideje 2012.“. Manifestacija će se održati u petak, 27. i subotu, 28. siječnja 2012. godine u Domu kulture M.A.Relković i Društvenom domu u Novoj Gradiški.

Poljoprivredno-poduzetničke ideje kao savjetodavno-izložbena manifestacija prepoznata je od strane poljoprivrednika jer kroz edukativni dio koji se ove godine bavi rezultatima pregovaračkog procesa za poljoprivredu u poglavljima 11 i 12, izravnim plaćanjima u poljoprivredi, ugovaranjima raznih proizvodnji, kao i predstavljanjem raznih novih projekata, nudi izvrsna prilika da predstave svoje proizvode, te sudjeluju na organiziranim radionicama i seminarima i saznaju najnovije informacija iz svijeta gospodarstva i poljoprivrede.

Izložbeni dio sa oko 100 izlagača iz 10 županija i Grada Zagreba odvijat će se u Društvenom domu u petak od 9.00 do 19.00 i u subotu od 9.00 do 15.00 sati.

Kao i dosadašnjih godina, uz brojne izlagače, Općina Vrbje će imati svoj izložbeni prostor na kojem će Općinu predstavljati razne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva kao što su Udruga „Zlatne ruke“, OPG „Vokičić“, OPG „Smoljanac“ i drugi.

Najčitanije