Završene Poljoprivredno poduzetničke ideje

Završene Poljoprivredno poduzetničke ideje

U Novoj Gradiški je proteklog vikenda održana tradicionalna savjetodavno izložbena manifestacija 14. „Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2012.“ Na spomenutoj manifestaciji ove godine okupilo se oko 100 izlagača iz 10 županija i grada Zagreba.

Uz javne tribine, razna predavanja i seminare za poljoprivrednike i gospodarstvenike, u izložbenom prostoru u Društvenom domu prezentirana je bogata paleta različitih domaćih proizvoda. Uz mnogobrojne izlagače svoj štand imala je i Općina Vrbje gdje su se predstavili razna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Općine i Udruga „Zlatne ruke“ iz Vrbja.

Uz veliki broj posjetitelja sajma, izložbeni prostor Općine Vrbje posjetili su ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, župan Danijel Marušić, dožupan Davor Vlaović i mnogi drugi.

Na sajmu u Novoj Gradiški prisustvovao je načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić koji je napomenuo kako Općina podržava ovakve manifestacije jer je to izuzetna prilika da mali proizvođači odnosno obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstave svoje proizvode i usluge što većem broju potencijalnih kupaca, te si osiguraju uvjete za nova tržišta. FOTOGALERIJA....

Najčitanije