15. Poljoprivredno poduzetničke ideje

15. Poljoprivredno poduzetničke ideje

Već tradicionalno, po petnaesti puta, Brodsko-posavska županija u suradnji s Poljoprivrednom savjetodavnom službom, Županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, srednjim školama, turističkom zajednicom i gradom Novom Gradiškom, organiziraju savjetodavno-izložbenu manifestaciju „Poljoprivredno poduzetničke ideje 2013.“.

Poljoprivredno-poduzetničke ideje kao savjetodavno-izložbena manifestacija prepoznata je od strane poljoprivrednika jer im se uz edukativni dio nudi izvrsna prilika da predstave svoje proizvode, te sudjeluju na organiziranim radionicama i seminarima i saznaju najnovije informacija iz svijeta gospodarstva i poljoprivrede.
Manifestacija će se održati u petak, 25. i subotu, 26. siječnja 2013. godine u Domu kulture „M.A.Relković“ i Društvenom domu u Novoj Gradiški.

Kao i dosadašnjih godina, uz brojne izlagače, Općina Vrbje će imati svoj izložbeni prostor na kojem će Općinu predstavljati razne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Predstavnici Brodsko – posavske županije pozivaju sve zainteresirane izlagače na sudjelovanje, kojim će pridonijeti zajedničkom uspjehu manifestacije. Kako bi manifestacija u svom izložbenom djelu zaista bila na najvišoj razini, u Društvenom domu organizatori će profesionalno urediti izlagačke štandove s natpisom izlagača. Stoga je za pokriće dijela troškova nastalog uređivanjem izložbenog prostora potrebno participiranje izlagača u iznosu od 200,00 kuna po štandu, isto tako i vanjskog izložbenog prostora.

Popunjenu prijavu za izlaganjem na manifestaciji potrebno je dostaviti u Upravni odjel za poljoprivredu do petka, 18. siječnja 2013. godine, a ispostavu računa obaviti će tehnički realizator na licu mjesta.

Najčitanije